Velen van ons hebben van AON een e-mail gekregen met bovenstaande tekst als subject. In de bijlage wordt aangegeven dat de aanvullende verzekering gaat veranderen in Vitaal+.

Na vragen van leden blijkt dat het moeilijk is om op de website van AON te vinden wat de nieuwe Vitaal precies inhoud. Daarom hebben we als GVAN de betreffende documenten opgezocht en naar de vraagstellers toegezonden. Wellicht dat er meer leden zijn die op zoek zijn naar antwoorden over de nieuwe verzekering.

Het document “Atos Vergelijkingsoverzicht_ZV_VGL_VIT_PLUS_UNIEK” geeft de mogelijkheid om de verschillen te zien tussen de oude Comfort verzekering en de nieuwe Vitaal. Daarnaast kun je zien wat de verschillen zijn tussen de vijf verschillende Vitaal versies en in document “Premieoverzicht Atos Nederland 2022” kun je zien wat de prijzen zijn.

In het document “Atos Vergoedingenoverzicht Aon Zorgverzekering Plus” staan de vergoedingen van zowel Basisverzekering als Vitaal versies naast elkaar en zijn ook de Tand verzekeringen opgenomen.

In het document “Atos Clausuleblad Atos” staan de uitzonderingen m.b.t. fysiotherapie en oefentherapie.

Veel succes met het maken van de juiste keuze.